Home > Error Cannot > Error Cannot Find Audio Codec 0x2000

Error Cannot Find Audio Codec 0x2000

spmurphyDecember 15th, 2008, 11:13 AMOk, thank you both for your replies. Microsoft Expression   Sign in United States (English) Brasil (Português)Česká republika (Čeština)Deutschland (Deutsch)España (Español)France (Français)Indonesia (Bahasa)Italia (Italiano)România (Română)Türkiye (Türkçe)Россия (Русский)ישראל (עברית)المملكة العربية السعودية (العربية)ไทย (ไทย)대한민국 (한국어)中华人民共和国 (中文)台灣 (中文)日本 (日本語)  HomeLearnLibraryForums Ask For the install options, I chose only to install the default VFW interface that it has ticked, and left out DXVA video decoder, Avisynth scripts and Application plugins. Uninstalled AC3Filter, installing ffdshow. this contact form

VDec: vo config request - 1920 x 1080 (preferred colorspace: Mpeg PES) VDec: using Mpeg PES as output csp (no 0) Movie-Aspect is 1.78:1 - prescaling to correct movie aspect. There is no reason why I should be having this much trouble. Like Show 0 Likes(0) Actions 7. Proposed as answer by korggy Tuesday, August 11, 2009 8:33 PM Tuesday, August 11, 2009 8:30 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote I look forward to getting a https://social.msdn.microsoft.com/Forums/expression/en-US/ddc493c7-ea04-43f5-95b4-1285f26fa489/missing-ac3-codec-in-expression-encoder-3?forum=encoder

Reload to refresh your session. Quote 23rd Jun 201122:45 #8 davexnet View Profile View Forum Posts Private Message Member Join Date : Mar 2008 Location : United States Did you check to see whether the Read DOCS/HTML/en/codecs.html! Has anybody made any progress? --dh Update 08/02/09: I ran just this single EVO file through mkvmerge, taking the english eac3 audio and vc-1 video streams, and putting them into an

  • Quote 25th Jun 201101:18 #15 CasanovaFly View Profile View Forum Posts Private Message Member Join Date : Aug 2009 Location : Canada Oh, no.
  • What crime would be illegal to uncover in medieval Europe?
  • Quote 23rd Jun 201116:31 #3 CasanovaFly View Profile View Forum Posts Private Message Member Join Date : Aug 2009 Location : Canada Did that earlier, didn't work.
  • So here's the thing, I've bought CoreAVC and now I want to be able to play h.264 content on it, with sound output through s/pdif to my amp, with MPlayer. -

Any help will be greatly appreciated. Please feel free to contact them about it at: http://forums.silverlight.net/forums/20.aspx Proposed as answer by Eric JuteauModerator Friday, February 18, 2011 6:38 PM Friday, February 18, 2011 6:38 PM Reply | Quote Anybody have any ideas what kind of horsepower HD DVD decode takes? MPlayer interrupted by signal 11 in module: decode_audio - MPlayer crashed by bad usage of CPU/FPU/RAM.

All Rights Reserved. | Powered by Help | Terms of Use | Privacy Policy and Cookies (UPDATED) | Forum Help | Tips for AskingJive Software Version: 8.0.3.0 , revision: 20160218075410.6eafe9c.release_8.0.3.x Skip Marked as answer by Oop Oop Tuesday, August 11, 2009 8:37 PM Tuesday, August 11, 2009 8:22 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote I installed "ffdshow tryouts" and They hope these examples will help you to get a better understanding of the Linux system and that you feel encouraged to try out things on your own. https://www.moviecodec.com/audio-codecs/cant-get-ac3-filter-working-for-audio-type-0x2000-8980/ I came across a post some guy made suggesting I copy this "ad2ac3dec.dll" file into the root premiere pro directory.

Tuesday, November 17, 2009 1:58 AM Reply | Quote Moderator 0 Sign in to vote I downloaded the QFE, however, I am using the non-IIS Smooth Streaming SKU and it sounds Sorry that these files will not work for you natively. The only problem is that apparently I just need a different directshow AC3 decoder as AC3Filter doesn't work. Searching for VC1 sequence header...

Requested audio codec family hwac3 not available. Which SKU of Encoder are you using? You may want to update that. I do get audio and can specify the track to listen to.

Does anyone have any ideas why? weblink It fixed the problem just like that. 07-20-2006 12:12 PMAnother Guest Feedback thank u very much bro.it really fixed the problem.thank u for the effort. 08-31-2006 10:45 AMsyafwans Feedback thanks a I was going to demux into two sources like you have done, but I wonder how many times it'll take before I figure it out right! Post-install audio config has everything taken care of that you mentioned.

You can not post a blank message. VLC Media Player can already play different media formats without installing this codec pack. fenton06March 5th, 2009, 04:14 AMI am also having the same problem, no stutter without specifying the demuxer, but no audio. navigate here Thanks.

Watching H.264 (and other) videos using CUDA/D... So, yes, generally, players CAN play the audio. Is that on a quad-core CPU?

Stereo ?

The problem with the stuttering video looks to have been a result of an incorrect frame rate. At this point, it's not about the time it would save me (clearly I've wasted more time on these forums than it would take to just convert the files), its about So, same streams, but in the mkv container. Re: No audio when loading AVI...

I am having the same problem as spmurphy. Is the result of the general election final on 8th of Nov, 2016? Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using Google Sign up using Facebook Sign up using Email and Password Post as a guest Name his comment is here Apparently nobody/nothing else does though.

VDec: vo config request - 1920 x 1080 (preferred colorspace: Planar YV12) VDec: using Planar YV12 as output csp (no 0) Movie-Aspect is 1.78:1 - prescaling to correct movie aspect. Quote 25th Jun 201100:47 #14 davexnet View Profile View Forum Posts Private Message Member Join Date : Mar 2008 Location : United States Originally Posted by CasanovaFly As for your Proposed as answer by Eric JuteauModerator Sunday, January 09, 2011 9:28 PM Sunday, January 09, 2011 9:28 PM Reply | Quote Moderator 1 Sign in to vote I ran into the At least not right away.

So I think you'll need to head over to the mplayer site, grab the sources and follow their documentation on installing it. Re: No audio when loading AVI... Select codec (top left), select ac3 and set the decoder to liba52. Marked as answer by Oop Oop Tuesday, August 11, 2009 8:37 PM Tuesday, August 11, 2009 8:22 PM Reply | Quote All replies 0 Sign in to vote Same problem here.

I also tried a transcode (from vc-1 evo files to x264 mkv) but to no avail (the evil stutter remained). And you can't do any demuxing-remuxing/separate streams. Annnd... Try adding -fps 24000/1001 to force the 23.97...

That's about as much info as this program gives me. Sign in to comment Contact GitHub API Training Shop Blog About © 2016 GitHub, Inc. I was just working under the assumption that the Windows Media file only supported 2 channels. Playing CrimeWatchDaily-388678-0.ts.

Opening audio decoder: [hwac3] AC3/DTS pass-through S/PDIF No accelerated IMDCT transform found hwac3: switched to AC3, 640000 bps, 48000 Hz AUDIO: 48000 Hz, 2 ch, ac3, 640.0 kbit/41.67% (ratio: 80000->192000) Selected Please type your message and try again.

Back to Top